Οι "ZOO" κέρδισαν το τουρνουά της Θεσσαλονίκης!

thessaloniki4

Ένα ακόμα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο oλοκληρώθηκε για το 10th Forthnet Beach Volley Tournament, αυτή τη φορά στους Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης. Οι καταπληκτικές φάσεις δεν έλειψαν για άλλη μια φορά, αφου τα δυνατά καρφιά διαδέχθηκαν το ένα το άλλο.

Αυτό που έμεινε όμως σε σχέση με το τουρνουά των Χανίων ήταν οι στατιστικά πολύ καλές υποδοχές που πραγματοποιούσαν οι ομάδες που αμύνονταν.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο με την προκριματική φάση όπου μια απρόσμενη δυνατή βροχή ανάγκασε τις ομάδες να αποσυρθούν για λίγο. Ωστόσο, όπως φάνηκε, αυτό το διάστημα βοήθησε στη συγκέντρωση και την περισυλλογή καθώς οι ομάδες επέστρεψαν στην άμμο ακόμα πιο παθιασμένες για τη νίκη.

Την ίδια ώρα στην εξέδρα, οι φίλοι του beach volley διασκέδαζαν με τα διαδραστικά παιχνίδια ενώ το κέφι απογειώθηκε όταν οι cheerleaders παρουσίασαν τις νέες χορογραφίες τους.

Την Κυριακή ανέβηκε ο αγωνιστικός πυρετός με τις δύο ομάδες του τελικού, τους "Μάτι" και τους "ZΟΟ", να είναι μέχρι εκείνη την ώρα αήττητες. Μετά απο έναν αμφίρροπο τελικό οι "ΖΟΟ" επικράτησαν με 2-1 και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς ενώ δήλωσαν πως αν και κατέβηκαν ώς outsider στους αγώνες ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά.

Σε μια ένδειξη fair play οι νικητές περιέλουσαν με σαμπάνια όλους τους αντιπάλους τους ενώ όλοι οι παίκτες δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με τους φίλους του beach volley και να συγχαρούν τους πρωταθλητές.

Μετά τη βράβευση ακολούθησε αυτό που όλοι περίμεναν. Συμμετέχοντες και φίλαθλοι διασκέδασαν όλοι μαζί σε ένα απο τα πιο αξιομνημόνευτά πάρτι. 

Σκυτάλη τώρα στην Αθήνα για το τρίτο και τελευταίο σκέλος του πιο μεγάλου και πανηγυρικού 10th Forthnet Beach Volley Tournament!

Τελική Κατάταξη:

Κατάταξη Ομάδες
1 ΖΟΟ
2 ΜΑΤΙ
3 PERROQUE
3 EL BANDANA B.V.C.No4
5 UNTOUCHABLES
5 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ
7 ΕL BADANA
7 PLAYMOBIL
9 EL BANDANA B.V.C. No2
9 FLOP
9 ΟΓΔΟΝΤΑΟΧΤΑΡΗΔΕΣ
9 EL BANDANA B.V.C. No1
13 ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ-ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ
13 GOLDEN BOYS
13 EL BANDANA B.V.C.Νο3
13 TEZ