Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά των Χανίων!

statler

Αυλαία στο εκπληκτικό τουρνουά των Χανίων έπεσε την Κυριακή 5 Ιουλίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Οι φίλαθλοι και οι ομάδες της Κρήτης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και βοήθησαν στο να δημιουργηθούν αναμνήσεις που θα μείνουν σε όλους χαραγμένες για πολύ καιρό.

 

Στα παράλληλα highlights του τουρνουά ήταν οι μαντινάδες που με την πρώτη ευκαιρία τραγουδούσαν οι Κρητικοί στο μικρόφωνο του Πάρη Γκαγκαδέλη ο οποίος έκανε και την περιγραφή των αγώνων, η καυτή εμφάνιση των cheerleaders που ξεσήκωσαν την εξέδρα και φυσικά τα παιχνίδια με τους θεατές και ο παλμός του DJ.  

 

Αγωνιστικά τώρα, το επίπεδο αποδείχτηκε πολύ υψηλό με τις ομάδες να αποδίδουν καλό θέαμα και να προσφέρουν στους θεατές εντυπωσιακές φάσεις. Το σκορ που επικράτησε ήταν το 2-0 στα σετ. Χαρακτηριστικό είναι πως στην 1η φάση εκτός του αγώνα μεταξύ των «Wonder Boys» και των «Τσαλικιάν» που έληξε με 2-1 οι υπόλοιποι 10 αγώνες έληξαν στο 2-0! Οι μονομαχίες της Παρασκευής και του Σαββάτου έφεραν τους Στατλερ & Ουόλντορφ και Diesel Ηρακλείου να διεκδικούν το τρόπαιο του πρωταθλητή ενώ οι Διακορευτές και οι DoDoS «κονταροχτυπήθηκαν» για το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση του βάθρου. Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Στάτλερ & Ουόλντορφ νικώντας σε έναν πραγματικά μεγάλο τελικό με 2-0 τους Diesel Ηρακλείου ενώ οι Διακορευτές ήταν οι χάλκινοι νικητές νικώντας τους DoDos επίσης με 2-0 στον μικρό τελικό.

 

Η βράβευση των ομάδων που συνοδεύτηκε από το παραδοσιακό πλέον ντους με σαμπάνια έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει ένα πραγματικό κρητικό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα δυνατά καρφιά και οι βουτιές στην άμμο έδωσαν τη θέση τους στη μουσική, τον χορό και τη διασκέδαση. Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους στα Χανιά για το 2010 και τώρα το 10th Forthnet Beach Volley Tournament ετοιμάζεται για το δεύτερο σταθμό του, τη Θεσσαλονίκη.

   

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου ο τίτλος κρίνεται στην παραλία των Νέων Επιβατών. Πάσα στη Θεσσαλονίκη, Πάσα στη διασκέδαση!

 

 

  

 

Η τελική κατάταξη των ομάδων:

 

Κατάταξη Ομάδες
1 Στάτλερ & Ουόλντορφ
2 Diesel Ηρακλείου
3 Διακορευτές
4 DoDos
5 3 λαλούν και 2 χορεύουν
5 Killers
7 Notorius
7 Orangemen
9 Μπονατάκης-Χνάρης
9 Legend
9 X-POSE
9 MG
13 Πάρτα όλα
13 Σόλων & άλλος ένας
13 Τσαλικιάν
13 Ποια Ελένη