To 10th Forthnet Beach Volley Tournament προ των πυλών!

logo

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για τα πρώτα σερβίς του φετινού εορταστικού 10th Forthnet Beach Volley Tournament. Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους φίλους του αθλήματος που είτε θέλουν να παίξουν και να διεκδικήσουν τη νίκη διασκεδάζοντας ή απλά να παρακολουθήσουν μια συναρπαστική διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις και happenings.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τα τρία επί μέρους τουρνουά που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης έχει ξεκινήσει ήδη.

Η «αυλαία» ανοίγει την Παρασκευή 3 Ιουλίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, στην  «πατρίδα» της Forthnet, όπου για τρεις ημέρες, θα κυριαρχούν δυνατά καρφιά στην άμμο και υποδοχές υψηλού επιπέδου. Η συνέχεια έρχεται μια εβδομάδα αργότερα στην παραλία των Νέων Επιβατών της Θεσσαλονίκης όπου το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Ιουλίου οι πιο δυναμικοί αγώνες της παραλίας θα βρίσκονται στο επίκεντρο ενός μεγάλου πάρτι.

Στις 18 & 19 Ιουλίου τα φώτα θα στραφούν στο μεγάλο φινάλε της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία «Καράβι» του Σχινιά. Το παρών τη δεύτερη ημέρα θα δώσουν σε έναν συναρπαστικό αγώνα επίδειξης και τέσσερις παίκτες που σημάδεψαν με την καριέρα τους τα γήπεδα του Volley και του Beach Volley. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο Στέλιος Καζάζης, ο Θανάσης Μιχαλόπουλος και ο Γιάννης Φάκας επιστρέφουν για έναν και μοναδικό αγώνα που θα συνεπάρει φανατικούς και μη φίλους του αθλήματος.

Το 10th Forthnet Beach Volley Tournament έρχεται και δίνει πάσα στη διασκέδαση. Μη λείψει κανείς!